Wat staat er op de planning in 2024 en 2025?

De voorbereidingen voor ’s Gravendeel zijn in volle gang. Twee nieuwe stukken erbij en de volgorde is bepaald. Het wordt een gevarieerd concert. Wij spelen orkestwerken, begeleiden Thorwald op de Theremin en er komen ook weer zangeressen uit ’s Gravendeel. Dat laatste was voor ons een beetje onverwacht, waardoor we een aantal stukken van het programma hebben gehaald.

We gaan na dit concert in ‘s Gravendeel ook in gesprek met de organisatie over wel of niet deelnemen aan de feestweek vanaf 2025. Hoe leuk het ook is om zo’n vliegende start te maken na de zomervakantie en hoe goed we er ook aan verdienen, het blijft organisatorisch een flinke opgave voor ons. Niet iedereen is terug van vakantie, we hebben invallers nodig en er is maar één repetitie om het concert na de vakantie voor te bereiden.

Het voorjaarsconcert 2025 is op 29 maart. De programmacommissie is hierover bezig geweest en de gedachten gaan naar Beethoven 8, pianoconcert van Ravel en Mahler symfonie 4. Maar … niets is daarover besloten.
Daarnaast is er ook een mail binnengekomen namens de jeugdleden (of jongvolwassenen..?) met een hele verzoeklijst die we willen bestuderen.

Ander nieuws