Sponsor Worden

Wil je ons financieel steunen?

Sinds 1883 heeft de Orchest-Vereeniging een rijke traditie met een mix van klassieke meesterwerken en vernieuwende projecten. Een traditie die blijft voortbestaan, mede dankzij de steun van mensen zoals u.

Of u nu een particulier bent die het orkest als vriend wil steunen, een bedrijf dat wil adverteren in onze programmaboekjes, of iemand die overweegt een donatie te doen, uw steun is cruciaal voor ons voortbestaan. Elk gebaar, groot of klein, helpt ons daar bij.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om ons te ondersteunen? Of heeft u een innovatief idee voor samenwerking? We horen graag van u. Vul het contactformulier in op deze pagina, en we nemen spoedig contact met u op.

Sinds 26 april 2023 geniet de Orchest Vereeniging Dordrecht de status van ‘culturele ANBI’, wat fiscaal voordeel biedt bij schenkingen. Bekijk onze ANBI pagina’s voor meer informatie en rekenvoorbeelden.

Er iets misgegaan, probeer het opnieuw.
Jouw aanmelding is succesvol verstuurd!

Sponsor worden van Orchest Vereeniging

Met dit formulier wil ik mij aanmelden als sponsor van Orchest Vereeniging. Nadat u op verzenden hebt geklikt nemen we contact met u op. Alvast bedankt voor uw interesse.