Nieuwe website en andere communicatie

In de zomer van 2022 heeft de gemeente Dordrecht een subsidie ingesteld voor het “toekomstbestendig” maken van de cultuursector. Met deze subsidie konden verenigingen bijvoorbeeld instrumenten of nieuwe stoelen kopen maar ook zoiets als de communicatie verbeteren. Wij hebben voor dat laatste gekozen want we zagen dat de website aan vernieuwing toe was en ook onze manier van communiceren met leden, bezoekers en sponsoren kan wel beter.

Dat alles met het doel beter zichtbaar te worden en zo meer inkomsten te kunnen genereren door het trekken van publiek en nieuwe leden en natuurlijk ook sponsoren.

De eerste stap is gezet door de website nieuw op te zetten. Daarvoor is een ander template gekozen en zijn veel plaatjes bijgewerkt. We denken dat de bezoekers van de site nu sneller een beeld van ons leuke orkest krijgen. En natuurlijk is de site ook goed te lezen op telefoon en tablet.

Toekomstige concerten komen sneller in beeld en je kunt direct door naar de pagina waar kaarten gekocht kunnen worden.

Er zijn nu ook diverse manieren voor bezoekers om contact met ons te zoeken en het bestellen van kaarten leidt automatisch tot een mail aan degene die de kaartverkoop regelt.

Ondertussen zijn we bezig om de nieuwsbrief via een mailing tool te laten lopen. Daarbij willen we tegelijk nieuwsberichten op de site plaatsen zodat we enkele vliegen in een klap kunnen slaan. Op deze manier willen we ook de bezoekers in beeld houden en hen regelmatig informeren over komende concerten en andere interessante nieuwsfeiten.

Ander nieuws